Frans Roovers in de krant over online onderwijs #corona update 2

19 maart 2020

Frans Roover in krant!

Collega Frans Roovers is gisteren geĆÆnterviewd door De Limburger. Als vader, partner, docent bij Vista, onderwijsadviseur bij Zuyd houdt hij veel ballen in de lucht om iedereen te ondersteunen bij het afstandsonderwijs. Hij doet het niet alleen, zegt hij en geeft ook alle credits aan docenten, coaches en ondersteuners.

Lees dit mooi positief artikel dat een inkijkje geeft in hoe het bij vele docenten nu thuis gaat: lesgeven aan je kinderen, leerlingen, studenten (en en in het geval van Frans ook aan zijn collega’s šŸ™‚ )

 

Ondersteuning nodig?

  • Vraag professionals die je kunnen helpen drempels bij het ontwerpen van digitale leerarrangementen weg te nemen. Momenteel vind je via internet heel veel hulpbronnen. Ook binnen Zuyd staan collega’s klaar om te helpen. Vraag je collega om hulp, of de DLO-coach van je opleiding. Je kunt ook mailen naar onderwijsvraag@zuyd.nl | video@zuyd.nl

En onthoud: Goed online (blended) onderwijs ontwerpen kost tijd en ervaring. Wanneer we handelen in een noodsituatie moeten we elkaar niet te hoge verwachtingen opleggen; wees ook meelevend naar jezelf toe!

Zie ook de overzichtspagina met alle corona updates

 

Uitgelichte afbeelding van Vektor Kunst via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.