Advies & ondersteuning & trainingen

Advies & ondersteuning

Deze kennisdeelomgeving is speciaal voor jou, docent van Zuyd, samengesteld. Je kunt hier in grasduinen om inspiratie op te doen of gebruiken als kennisbank om te zoeken hoe bepaalde tools werken.

Succesvol lesgeven met behulp van ict betekent dat de docent continu een balans zoekt tussen de kennisdomeinen van het TPACK-model. Adviseurs van het Expertisecluster Technologie-Ondersteund Leren  van de Dienst Onderwijs en Onderzoek van Zuyd hebben ervaring met het toepassen van het TPACK-model en kunnen sessies begeleiden waarbij docenten met behulp van het TPACK-spel ervaring opdoen in het combineren van vakinhoud, didactische werkvormen en ict.

Workshops & trainingen

Om jou te ondersteunen in je ontwikkeling als docent, bieden we als Expertisecluster Technologie-Ondersteund Leren je naast advies en ondersteuning ook online cursussen en blended worskhops aan op het gebied van ontwerpen van blended modules met behulp van Moodle en andere Zuyd onderwijsapplicaties. Zie hiervoor het overzicht op onderwijsontwikkeling.zuyd.nl.

Kennis delen is fijn!

Heb je tips, suggesties of heb je vragen over ict in je onderwijs. Stel ze! Deel ze! Onder elk blogbericht kan je een reactie achter laten. Iedereen kan natuurlijk op elke vraag reageren, maar je ontvangt zeker een reactie van de Zuyd Experts die aan elke item zijn toegevoegd.

Wij zijn ook te bereiken via mail: onderwijsvraag@zuyd.nl
Veel inspiratieplezier!

Expertisecluster Technologie-Ondersteund Leren, Dienst Onderwijs & Onderzoek Zuyd Hogeschool
Angelique Cappa, Didi Joppe, Frans Roovers, Judith van Hooijdonk

Zie ook ons blog: onderwijsontwikkeling@zuyd.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.