Disclaimer

Het onderstaande is van toepassing op digitaledidactiek.zuyd.nl. Door deze kennisdeelomgeving te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

De content is door het Cluster Onderwijskundig Advies en Ondersteuning van Dienst O&O met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, het cluster aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Het cluster is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Het cluster aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele inbreuk op auteursrechten van derden door het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers.

Op foto’s en afbeeldingen die voornamelijk afkomstig zijn uit het publieke domein [CCO via Pixabay] worden zonder bronvermelding geplaatst op digitaledidactiek.zuyd.nl. Alle andere foto’s en afbeeldingen worden met vermelding van bronnen geplaatst.

Indien de clusterleden zich hebben vergist en je het copyright op een op deze website geplaatste afbeelding, foto, artikel of ander werk bezit, neem dan contact op met ons. Ook voor andere vragen kan je contact met ons opnemen.

Reacties zijn gesloten.